Jeftino u KOPENHAGEN

Posjeti sjeverni grad najstarijeg kraljevstva na svijetu s Croatia Airlines. Zabavi se u zabavnom parku Tivoli, zaviri u Lego kuću, fotkaj se s Malom sirenom ili prošetaj starim gradom i gledaj smjenu straže ispred palače!

Polazak
Zagreb
Destinacija
Kopenhagen
Cijena
od 979 kn
Uvjeti?
Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet:
  • da za željeni datum ima mjesta na letovima i turi
Kada se putuje?
Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.
Nomago savjeti

Rent-a-car

Najam automobila na destinaciji omogućava najveću fleksibilnost na putovanju. Za najam vozila možemo ti ponuditi najniže cijene na tržištu. Naši paketi uključuju različite usluge te su često znatno povoljniji od ponude na licu mjesta. Traži rent-a-car ovdje!

Smještaj

Najpovonjije cjiene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktirati naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.

Osiguranje

Osiguraj se kod nas i putuj bezbrižno. Odaberi osiguranje koje ti najviše odgovara.

Rezervacija?

Nazovi besplatan broj 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 21.01.2020.

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodromskih pristojbi te promjeni tečaja.

Avio kompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.