Jeftino na Mauricijus

Kažu da je prvo nastao Mauricijus, a potom raj. Zahvaljujući raskošnim plažama okruženim palmama, fascinantnim koraljnim grebenima i tirkizno plavom moru, s razlogom se naziva i otok snova.

 

Polazak
Zagreb
Destinacija
Mauricijus
Cijena
od 4.449 kn
Uvjeti?
Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet da za željeni datum ima mjesta na letovima.
  • Ponuda vrijedi do 30.06.2020.
Kada se putuje?
Vrijedi za putovanja nakon 15.04.2020. Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.
Nomago savjeti:

Rent-a-car

Najam automobila na destinaciji omogućava najveću fleksibilnost na putovanju. Za najam vozila možemo ti ponuditi najniže cijene na tržištu. Naši paketi uključuju različite usluge te su često znatno povoljniji od ponude na licu mjesta. Traži rent-a-car ovdje!

Smještaj

Najpovoljnije cijene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktiraj naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.

Osiguranje

Osiguraj se kod nas i putuj bezbrižno. Odaberi osiguranje koje ti najviše odgovara.

Rezervacija?

Nazovi besplatan broj 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO:

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 01.04.2020.

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodromskih pristojbi te promjeni tečaja.

Avio kompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.