Las Vegas

Avio karta

What happens in Vegas ends up on facebook” posjetite mjesto zabave i kockanja. Provjeri povoljnu ponudu povratnih avio karata za Las Vegas ili pošalji upit za traženi period putovanja.

Lasvegas

Dnevni izleti

Grand Canyon Sunset Tour: od 450 €

Let helikopterom iznad Hoover Dam-a i Lake Mead-a. Spusti se u divni Grand Canyon, pridruži se putnicima na pikniku s pogledom na jednu najljepših prirodnih atrakcija i doživi nezaboravnu paletu boja zalaska sunca uz čašu šampanjca.

3-Day Tour: Grand Canyon, Zion and Bryce, Monument Valley: od 499 €

Ako želiš upoznati SAD, ali imaš vrlo ograničeno vrijeme, onda je naša ponuda za mini – avanturu od Las Vegasa do Grand Canyona upravo prava. Kauboji, kanjoni i Indijanci! Je li potrebno navesti još nešto? Priušti si večeru uz roštilj i opušteni hotel u stilu “Divljeg zapada”, posjeti lokalnu zajednicu Navajo u dolini Monument, doživi veličanstveni Grand Canyon, Zion i Bryce nacionalni park.

Hop-on-hop-off bus: od 40 €

Zašto bi tvoje putovanje završilo već u Las Vegasu? „Grad grijeha“ odlično je povezan ostalim gradovima do kojih se može stići autobusom. Rezerviraj kartu od Las Vegasa do Los Angelesa već prije polaska za samo 265 kn.

Hoteli

Circus Circus

noćenje u dvokrevetnoj sobi (bez doručka) od 225 kn (za dvije osobe)

Luxor

noćenje u dvokrevetnoj sobi (bez doručka) od 565 kn (za dvije osobe)

Bellagio Hotel

The Strip – noćenje u dvokrevetnoj sobi (bez doručka) od 1.050 kn (za dvije osobe)

Sve cijene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ponuđača i valute. Za sve ostale informacije dostupni smo na travel@nomago.hrili ​​0800 19 98​,