Putne iskaznice

ISIC, IYTC i ITIC

Pogledaj i službenu web stranicu putničkih iskaznica!

Putnicke iskaznice

Međunarodna studentska iskaznica – ISIC

Za sve učenike i studente starije od 12 godina ISIC iskaznica je put do brojnih pogodnosti i popusta diljem svijeta. Zašto?

  • Jedina je međunarodno priznata studentska iskaznica u cijelom svijetu.
  • Omogućuje više od 40 000 popusta.
  • Koristi je gotovo 5 milijuna studenata.
  • Vrijedi u više od 130 zemalja svijeta.

Jeftinije ulaznice, popusti u trgovinama, lude cijene hostela– traži više za manje!
Osim toga ISIC iskaznica je također uvjet za kupovinu studentskih avio karata STA Travel koje ti omogućuju jeftinije i udobnije putovanje zrakoplovom. S ISIC iskaznicom cijene su dostupne i studentskom džepu. Gdje god te put odvede ne zaboravi na ISIC!

Međunarodna iskaznica za mlade – IYTC

Ako nisi student i nemaš više od 31 godinu IYTC iskaznica je tvoj put do brojnih pogodnosti i popusta diljem svijeta. Ulaznice za muzeje, zabavne i nacionalne parkove bit će dostupne za tvoj džep, a popusti u trgovinama, hostelima, a posebno kod prijevoza omogućit će ti da vidiš više za manje!
Osim toga s IYTC iskaznicom možeš kupovati avio karte u Nomagu koji ti omogućuje povoljnije i udobnije prijevoze
Gdje god da se nalaziš nemoj zaboraviti na IYTC!

Međunarodna iskaznica za profesore i nastavnike – ITIC

Iskaznica ti omogućuje određene popuste pri kupnji avio karata (u Nomagu za sve letove BA ako je riječ o studentskim kartama), putnih aranžmana, rezervaciji hotela i hostela, ulaznica za muzeje, knjižnice.
ITIC je ujedno i jedini međunarodno priznati dokaz da si učitelj.

The London Pass

London je jedan od vodećih svjetskih gradova koji posjetiteljima nudi stotine znamenitosti. London Pass je jedina ekskluzivna iskaznica sa zapanjujućom i raznolikom ponudom: od obilaska povijesnih zgrada, palača i katedrala do muzeja, galerija i vrtova. Omogućava besplatne ulaze i popuste, a uz to ne trebaš stajati i čekati u redovima, što ti osim uštede novca donosi i uštedu dragocjenog vremena. Pored toga dobiješ i vodič na engleskom, njemačkom, španjolskom, talijanskom ili francuskom jeziku.

New York Pass

New York City najveći je grad u SAD-u te istovremeno Grad s velikim G koji je širom svijeta poznat po svojoj kulturi, ritmu, neboderima i, naravno, mnogim znamenitostima. New York Pass ti omogućuje da besplatno posjetiš više od 40 različitih atrakcija, a kod nekih ne trebaš ni čekati u redu. Istovremeno ti daje popuste u trgovinama, restoranima i na razne vođene ture.

I još…

Osim navedenih iskaznica nudimo i brojne druge putničke iskaznice za destinacije diljem svijeta. Za detaljniju ponudu možeš nas nazvati na 0800 19 98, poslati e-mail ili nas posjetiti u poslovnici.