Oglašavanje na Nomagu

Nomago za oglašavanje različitih brandova, proizvoda, usluga itd. nudi mnogo komunikacijskih kanala. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom formatu, kontaktirajte nas na marketing@nomago.hr.

Oglasevanje

Postanite naš partner

Ako u vašoj tvrtki puno putujete odnosno tražite avio karte, mogući smještaj i prijevoz za jednokratno putovanje, kontaktirajte nas. Naime, našim poslovnim partnerima nudimo više pogodnosti te dodijelimo osobnog savjetnika.

Vaše upite, želje ili eventualna pitanja – za kratkoročnu ili dugoročnu suradnju – pošaljite na marketing@nomago.hr.

Za novo ustanovljene tvrtke i veće grupe (preko 10 osoba) nudimo posebne pogodnosti.

Društvena odgovornost

U Nomagu težimo ka održivom razvoju. Zato je naša misija razvijati individualna putovanja sa svrhom, tako da i mladi i stari putuju i time šire svoje vidike, upoznaju različite kulture, lakše razume ljude širom svijeta i, kao rezultat, osobno rastu.

Stoga se između ostalog zauzimamo podržavanju društava i organizacija koje teže poboljšanju društva i kvalitete života, kao i onih koji podižu svijest o važnosti putovanja u najširem smislu.

Obenem pa se tudi sami vsak dan trudimo skrbeti za varstvo okolja z recikliranjem odpadkov, varčevanjem z energijo, zmanjševanjem rabe papirja … Pri tem stremimo k načelu, ki ga je najlepše ubesedil Neil Armstrong, prvi človek, ki je stopil na Luno: Tako majhen korak za človeka, tako velik za človeštvo.