Kiwi Experience

Kiwi Experience autobusne karte najfleksibilniji su način putovanja po Novom Zelandu. Uz Kiwi kartu posjetit ćeš skrivene kutke sjevernog i južnog otoka te doživjeti Novi Zeland na najopušteniji način. Za razliku od običnih autobusnih karata, Kiwi prijevoz ne vozi najkraćim putem od točke A do točke B, već otkriva skrivena, netipična mjesta za posjetitelje. Kiwi Experience nudi više tura – svatko će naći pravu za sebe. Izaberi svoju rutu i napravi neograničen broj stajanja na putu.

POPUST: provjeri kod agenta aktualne popuste za ture Kiwi Experience. Neke su snižene čak do 50%.

New zealand 225540 1920

Smještaj nije uključen u paket stoga noćenje trebaš platiti na putu. Vozač će te savjetovati gdje prenoćiti – većina putnika spava u hostelima, a neki također kampiraju. Mnoga su stajališta samo osamljena farma ili planinska kuća usred divljine, ali svi imaju zajednički smještaj s kuhinjom i kupaonom.

Obroci su dostupni po povoljnim cijenama na većini stanica, no možeš ih pripremiti i sam na privremenim stanicama.

Najveća prednost ove vrste karata je to što cijelu turu možeš napraviti u 3-4 tjedna, a možeš uzeti i cijelu godinu – izbor je tvoj. Nakon kupnje našeg vouchera imaš godinu dana da ga u uredu Kiwi Experience ili u autobusu zamijeniš za pravu kartu. A nakon toga imaš još godinu dana vremena da dovršiš putovanje.

U autobusu ćeš dobiti vozni red i ulazne točke na putu – obično autobus prolazi kroz određeno mjesto 3 ili 4 puta tjedno.

U ponudi su različite ture – za lakšu odluku provjeri interaktivnu kartu i pitaj naše agente o aktualnim popustima. Kiwi Experience ture često su snižene i do 50%!

Trenutno vrijede sljedeći popusti:

62% off – Sheepdog
61% off – Rangi
58% off – Super Funky
49% off – Southern Round Up

Funky Chicken

  • Redovna cijena: 980 € / 7.383,81 kn

Funky Chicken – zanimljiv naziv koji donosi puno zanimljivosti. Uđi i izađi na bilo kojoj stanici, pogledaj glavne znamenitosti Kiwilandije i otkrij skrivene bisere koje nema priliku vidjeti svaki turist. Izađi kad određeno mjesto želiš upoznati izbliza, a kad si ponovo spreman na put uđi u autobus koji prolazi. Funky Chiken kombinacija je vožnje kroz divne mirne pokrajine i usputnih adrenalinskih pustolovina – savršeno za sve one koji žele upoznati obje strane Novog Zelanda!

Ruta se može završiti u tri tjedna, no možeš uzeti čak jednu godinu. Ruta je kružna, što znači da putovanje možeš završiti tamo gdje si započeo i vidjeti sve atrakcije na putu.

Za detalje nam piši na travel@nomago.hr

Whole Kit & Caboodle National Pass

  • Cijena uz ISIC iskaznicu: 1.391 € / 10.480,49 kn
  • Redovna cijena: 1.426 € / 10.744,2 kn

Ova karta namijenjena je svima onima koji zaista žele vidjeti sve što nudi Novi Zeland. Proći ćeš sve znamenitosti na Sjevernom i Južnom otoku. Možeš započeti na bilo kojem mjestu, nastaviti kružnim putem i završiti na početnom mjestu.

Putuj od veličanstvenog Cape Reinga na krajnjem sjeveru, do Aucklanda koji je zbog vrućih izvora lokalno poznat kao “The Big Smoke”, špilja i slapova, do rajskih plaža i lokalnih maorskih zajednica. Na putu ćeš dobiti priliku za raznovrsne adrenalinske sportove, kao što su vožnja kajakom, jahanje, rafting, treking i još mnogo toga.

Na Južnom otoku ćeš se susresti s okamenjenim šumama, morskim lavovima, pingvinima ili čak kitovima i dupinima – a za kraj se uputi na odmor u Wellington. Jedini pravi način da vidiš ovu otočnu zemlju.

Ostale ture

Kiwi Experience nudi i druge ture – za dodatne informacije nas nazovi ili piši na travel@nomago.hr.

NARUČI SE ZA SASTANAK U AGENCIJI