Savjeti Nomago

San Francisco

Avio karta

Golden Gate Bridge, Alcatraz i Lombard Street oduzet će ti dah. Posjeti i prepusti se razgledavanju grada koji je očarao mnoge. Rezerviraj svoju avio kartu i odleti u San Francisco.

Sanfrancisco

Dnevni izleti

Go San Francisco card: od 270 kn

Niska cijena i ulaz u više od 45 različitih lokacija. Prolistaj po besplatnom vodiču i posjeti:

  • Aquarium of the Bay
  • Historic Cable Car ticket
  • Carmel Mission
  • San Francisco Botanical Gardens at Strybing Arboretum
  • USS Hornet
  • Yerba Buena Center for Arts
  • Santa Cruz Beach Boardwalk
  • SF Explorer Cruise
  • San Francisco Supershuttle: od 95 kn

Za udoban i siguran prijevoz do hotela ili koje druge lokacije uživaj u STA supershuttleu.

Bridge and The Beach: od 185 kn

Kreni u vođenu šetnju po znamenitom Golden Gate mostu i obali Pacifika. Divni pogledi na grad i obalu savršeni su za fotografiranje, a na kraju ćeš upoznati jednu od najljepših gradskih četvrti San Francisca i znamenite toplice Sutro.

San Francisco Kaleidoscope: od 525 kn

Odličan spoj svega što grad može ponuditi: od vožnje znamenitim tramvajem i razgledavanjem najstarije zgrade u gradu do urbanog China Towna te ukusnog ručka u “dim-sum” restoranu. Nakon posjeta jednoj od popularnih američkih knjižara u SAD-u, otplovit ćemo katamaronom ispod mosta Golden Gate i uz legendarni zatvor Alcatraz.

Prenočišča

Hostel:

USA Hostels San Francisco
– noćenje u dvokrevetnoj sobi za 410 kn po osobi

Hostel je na TripAdvisoru ocijenjen s 4,5 zvjezdice. Smješten je u blizini centra grada (Union Square). Nakon napornog dana u gradu, možeš se opustiti i u pravom joga studiju u hostelu i kasnije uživati u svom omiljenom filmu s kokicama u mini kinu.

Hoteli:

Embassy San Francisco ***
– noćenje u dvokrevetnoj sobi za 935 kn

Hotel je smješten u središtu grada, u blizini Union Squarea i Asian Art Museuma. Gostima je na raspolaganju restoran i besplatan pristup internetu

Sofitel San Francisco Bay ***
– noćenje u dvokrevetnoj sobi za 1.070 kn

Hotel je idealno smješten između San Francisca i San Jose, samo 30 km od Silicijske doline. Plaža, fitness centar i bazen dostupni su u hotelu.

Sve cijene su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ponuđača i valute. Za sve ostale informacije dostupni smo na travel@nomago.hrili ​​0800 19 98​,